Панама АДВОКАТИ

Панама АДВОКАТИ – Юридически услуги и консултации

Панама адвокатска кантора, посветена на практиката на закона и със седалище в град Панама в Централна Америка.
Панама адвокати предлага широка гама от правни услуги на широката както местни, така и чуждестранни.
Подобно на всички професионална правна който предоставя правни услуги: ние разчитаме на принципите на добросъвестност, етика и пазят професионална тайна.

Група Панама адвокати надлежно регистрирано във Върховния съд.

Опитвайки се да остава винаги в крак с най-новите закони, които са излезли.
Имаме стратегически съюзи с други професионални групи: адвокати, икономисти, счетоводители двете Panamanians и международни финансови групи.

Стараем се винаги да давам 100% процента във всяка една от нашите работни места, е положително ума и на опита ни голяма сила.

Aware на растеж на страната, смятан за най-бързо развиващият се в Централна Америка, Да бъдеш привлекателна дестинация за много чужденци от цял свят, които искат да инвестират и да правят бизнес, ние поддържаме сериозен ангажимент, който съответства на действителността, в която живеем.

Адвокатът изгражда мечти. Видяхме няколко фирми, които са станали успешни в самата ни държава.

Адвокатът Решава спорове и дела, все анализатор професионално.

Адвокатите трябва да направят легална работа във връзка с различните държавни институции, както и в някои случаи може да не е толкова лесно, но опитът и законът е указание да се извърши в оригинални въпроси. Обикновено Кои са някои хора не получават desesperate с техните адвокати се женят.

Юрисконсулт имате знанието, че преди всичко закон е конституцията Когато половете е гарантирано така и чуждестранни, и последва конституцията е административното производство, ако всички институции имат всички налични правителство е предвидено време за отговор-то адекватно на всеки процес.

Ние сме горди да бъдем част от такава прекрасна професия и да предоставим на нашите услуги в нашата страна.

Нашата мисия е да стане водеща фирма и избран от много хора и компании от цял свят.

 

Юридически услуги

Един от нашите специалитети е в областта на търговското право, или Corporate, създавайки SA в Панама за чужди или офшорни и местни компании, частни фондации двете офшорни и местни Улесняване на откриването на всички видове офшорни банкови сметки
Legally посъветва предприемачите и физически лица въз основа на приложимото право въз основа на тяхната търговска дейност, като например общите Договори, покупки и сделки с недвижими имоти

Търговско право

Офшорка в Панама

Корпорациите са приложими като офшорна компания или Offshore Корпорациите

Корпорациите са създадени и използвани от бизнеса и финансовата общност за целите на: като например закупуване на стоки, Панама Корпорациите могат да се използват от всеки допир в света. Корпорациите са записани в публичен регистър на Панама.

Панама е известен като важно място за структуриране голям бизнес, поради своята географска позиция се превърна в международен финансов център.

 

фирмени сметки

Повечето клиенти се нуждаят от корпоративната сметка за вашата фирма (или Foundation) Обикновено противен случай предприятието е безполезен за постигането на своите цели. Ние сме наясно, че типа на сметката изберете е от съществено значение, за да постигнете целите си, така че ние сме предвидили различни видове профили от които да избирате.

 

Заявление за всички лицензи

Ние съветваме и работа във всички видове заявления за лицензии в Панама и в съветите на имот промишлеността и вижте регистрацията на търговската марка, патент, както и регистрация на авторското право.

Предприема Panama е мястото, където можете да подредите търговски лиценз или известие за операция.

Всяко разрешение или лицензия, на всяка институция, обикновено ние методът е подобен защото обикновено ние са изискванията придружени от властта на attorner. Ние може да изпратите формуляра с информацията, необходимо за всеки лиценз.

 

имиграция

Real През последните години икономиката на Република Панама е-е считан за един от най-стабилните в Северна и Южна Америка и бум на имоти и за реклама и търговия на Панама Международно са някои от основните причини, поради яде хора от други страни страна за бизнес

 

Новият Указ 3 на 22 февруари 2008 г. Което е имиграцията режима на Панама, като от него зависи регулирането на миграционното движение на входящи и изходящи и чуждестранни, условията за получаване на разрешения за пребиваване и визи за влизане и пребиваване на чужденци на територията Панама; и на изискванията и процедурите за придобиване на Панамски гражданство по натурализация, наред с други неща.

В нашата секция на разрешения за пребиваване и визи в Панама искам да спомена, че това е нов раздел, където имаме включени всички имиграционни категории, процедурата, изискванията и разходите, сме го тълкува закона постановление от 3 02 февруари 2008 с едно съдържание на Осигурете нашата фирма на всички наши клиенти лесен разбиране на системата за придобиване на разрешение за ППИ или виза, временни или постоянни. Имаме ESTA раздел като една от най-посещаваните в нашия сайт и да се гледа от много хора всеки ден.

 

Чуждите инвестиции

Панама е не само взема предвид от хора от други страни държавата да се прави бизнес, секция за пътуване New York Times публикува в STI 45 места, за да пътуват, Панама Поставянето под номер 1, който допълнително против Бокас дел Торо се появява в списание Forbes като един от най-туристически дестинации за посещение и описвайки го като рай на американците са писали статии Уредени, които трябва да живея в тази област.

Заради позицията на страната ESTA, се смята за един от Latinamerica с най-Vuelos много от които пристигат в Панама, са тип скала, разположена в Централна Америка се свързва Северна Америка и Латинска юг

 

Разбира Панамския канал е специален проект на страната ESTA, е международно призната и се посещава от хиляди туристи годишно, itsa посетителски център в Miraflores например, съдържа добра инфраструктура за въвеждане на хора от всички краища на света.

 

Разрешения и лицензии за фирми, които ще работят в Панама.

Като адвокати в Панама започнаха от началото на дружествата, който яде в Панама, за да направя някакъв бизнес, ние виждаме всички видове фирми и са всички видове дейности.

 

Ползи и данъчни стимули

Ако една компания се занимава с големи суми, които също можем да предоставят съвети за покупка на данъчни стимули solicitada от правителството на Панама от Закон 54 или закон 76 на Министерството на търговията и промишлеността, които са двата основни, но има и други по-; Тези данъчни облекчения, вариращи от намалените данъчни, правни гаранции, където правителството се съгласява да предпазва, по отношение на вреди, поради някаква причина, че работата на компанията са въже.

Ship Регистрация

Регистър на корабите Panama е номер едно в света по популярност Поради ниските данъци за регистрация, както и такси, в сравнение с други клубове страни по целия свят. Регистрация на морската кораб в Панама е широко използван от международните спедиторски фирми, поради многобройните предимства.

По време на записване, всички кораби, трябва да плащат записване еднократно, въз основа на скала такса плюс едно правителство. Регистрацията на фактурата за продажба е 0,20 $ на тон или част от него, плюс 20% доплащане. Годишен данък е $0.10 за нетен т, в допълнение към други такси.

Трудово законодателство отношение на Панама флага Също Корабите са важен фактор, както и приходите от международни дейности за доставка е специфична и са освободени от данък върху доходите в Панама.